Bedrijf

Heli Equipment is een dochterbedrijf van Heli NV en is opgericht in 2000.

 

Wij zijn actief in de wereld van de valbeveiliging. Ons assortiment is door de jaren heen uitgegroeid tot een totaalaanbod 'veilig werken op hoogte' waar uw veiligheid en die van uw werknemer centraal staat. Wij bieden een ruim gamma producten aan die uw bouwplaats, productieruimte of dak veiliger maken, dit zowel in verhuur als verkoop.

 

 

Ons enthousiast verkoopteam staat u bij in de aankoop van individuele beschermingsmiddelen, collectieve beschermingsmiddelen, ladders, steigers, hijsbanden, veiligheidsnetten, ... alsook voor het ontwerp en de uitvoering van valbeveiliging op platte & hellende daken.

Studie & montage van levenslijnen, ankerpunten en daktoegangen worden door onze gekwalificeerde installateurs in eigen beheer uitgevoerd.
'Werken op hoogte' kan pas echt veilig zijn dankzij een doorgedreven training

 

Sinds 2012 zijn wij verhuisd naar de nieuwe hoofdzetel van Heli NV, gevestigd in de industriezone Vantegem te Wetteren. Met maar liefst een totaaloppervlakte van 4 hectare, waarvan 6000m² magazijnen en 1650m² kantoorruimte, zijn wij gewapend voor een mooie toekomst.